4,9 stjerner på Trustpilot - Hurtig levering - Gratis fragt ved køb over 375 kr. - Gratis folietal (16" i blå el. pink) ved køb af festpakke.

Alt om Festmosfæren

HVEM ER VI OG HVAD KAN VI
....................................
Festmosfæren er en Odense-beliggende webshop, der beskæftiger med salg af temaer til børnefødselsdage, folieballoner, latexballoner, LED balloner, oppyntningspakker til studenterfester, konfirmationer, runde fødselsdage, barnedåb, babyshower og nytår.

....................................

TEMAER TIL BØRNEFØDSELSDAGEN

Hos Festmosfæren har vi over 40 forskellige temaer til børnefødselsdagen, så der er rig valgmulighed, når der skal vælges tema både til drenge- og pigefødselsdagen. Vi holder hele tiden øje med markedet og udvider vores sortiment udløbende, så vi kan imødekomme jeres konkrete efterspørgsel efter fødselsdagstemaer.

Vi har blandt andet de meget populære temaer fra Disney, Marvel og populære tv-serier såsom Gurli Gris, Paw Patrol, Spiderman, Pyjamasheltene, Biler | Cars 3, Skye & Everest, Enhjørning, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Frost m.m.

Hver måned vælger vi ét af vores mange fødselsdagstemaer som "månedens tema". Hele den pågældende måned sænker vi prisen på alle festartiklerne og Festmosfære-pakkerne i dette tema, så du får ekstra meget rabat, hvis du vælger at købe dette.

Vores temaer fås også som Festmosfære-pakker til 8, 16 eller 24 personer, hvor du får rabat med at vælge én af disse pakkeløsninger i stedet for at bestille festartiklerne enkeltvis.

Den lille Festmosfære-pakke er en standard bestående af duge, krus, tallerkner og servietter. Med denne pakke får du selv mulighed for at tilkøbe de festartikler, som du gerne vil have med udover dem i pakken.

Den store Festmosfære-pakke er et festfyrværkeri af flotte festartikler med alt hvad du skal bruge til et brag af en fødselsdagsfest.

....................................

FESTARTIKLER TIL FØDSELSDAGE, FESTER, BARNEDÅB M.M

Skal du holde en fest, fødselsdag, barnedåb eller babyshower har masser af pynt og oppyntningspakker proppet med flotte festartikler, der passer til anledningen.

Studenterpakker i blå og rød er perfekte til når du skal en festlig studenterfest eller studentergilde for din familie og venner. Pakkerne er fyldt med alle de festartikler du skal bruge for at pynte flot og festligt op. Bemærk at vi har et begrænset antal af studenterpakker til salg. Vil du selv sammensætte din pakke med studenterpynt er der også mulighed for dette - vælg selv de festartikler som du vil pynte flot op med.

Fødselsdagspynt i rød og hvid er klassisk og traditionel oppyntning til fødselsdagsfesten. Her finder du alle de festartikler i rød og hvid med Dannebrog, som du skal bruge for at holde en klassisk fødselsdagsfest for familie og venner.
Fødselsdagspynt til 18 års fødselsdag og runde fødselsdag har vi også masser af med vores flotte og elegante fødselsdagstema, Milestone. Dette flotte tema passer perfekt sammen med alle vores festartikler i guld, sølv og sort. Skab en festlig og elegante stemning til fødselsdagsfesten med disse flotte festartikler.
Festartikler til barnedåb, babyshower og navngivningsfest er vi også leveringsdygtige i. Vælg enten de lyseblå festartikler til dreng eller de lyserøde festartikler til pige. Fælles for begge temaer er at der et sødt og nuttet bamsemotiv på mange af festartiklerne.

....................................

BALLONER, FOLIEBALLONER OG LED-BALLONER

Vi har et stort udvalg af almindelige latexballoner i forskellige farver og størrelser. Udover et stort udvalg af ensfarvede balloner, har vi også mange balloner med tryk f.eks. balloner med pirat, fodbold, prinsesse, babyer, Dannebrog og balloner til bryllup. Skal du pynte flot op til fødselsdag eller fest med balloner, har vi også ballon wire og andet ballontilbehør, der gør det nemt for dig at imponere dine gæster med flotte dekorationer med balloner.

Vores udvalg af folieballoner er også rigtig stort, hvor vi også er leveringsdygtige i mange forskellige typer af folieballoner. Vi har masser af tal-, symbol- og bogstavballoner i forskellige farver og forskellige størrelser. De små folieballoner egner sig rigtig godt til en fest derhjemme, mens de store folieballoner passer perfekt til en fest i selskabslokaler. Udover disse folieballoner finder du også hjerter, stjerner, figurer, dyr og folieballoner med tryk.

Vores udvalg af LED-balloner er ikke så stort endnu, men vi udvider hele tiden vores sortiment så vi kan tilbyde jer endnu flere løsninger.

....................................

BRYLLUP, SØLVBRYLLUP OG GULDBRYLLUP

Leder du efter flotte festartikler til dit bryllup er vi leveringsdygtige i festartikler i hvid og den meget populære rose gold. Vi har duge, bordløbere, servietter, balloner, folieballoner og alt hvad du skal bruge for at pynte flot og festligt op. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du f.eks. har nogle konkrete ønsker.

Med vores store udvalg af festartikler i sølv og guld, kan du nemt blive klar til fejre sølvbryllup eller guldbryllup sammen med din familie og venner. Vælg frit imellem vores store udvalg når du skal pynte op til denne specielle anledning.