4,9 stjerner på Trustpilot - Hurtig levering - Gratis fragt ved køb over 375 kr. - Gratis folietal (16" i blå el. pink) ved køb af festpakke.

Handelsbetingelser hos Festmosfæren

(Husk at gennemlæse disse handelsbetingelser inden at du handler hos os).

GENERELLE OPLYSNINGER

Festmosfæren
Niels Juels Allé 11
5250 Odense SV
CVR Nr.: 39559854
Telefon: 3026 5250
Email: salg@festmosfaeren.dk

 

PRISER

Hos Festmosfæren tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

Du kan betale med enten kort eller bankoverførsel - ved bankoverførsel skal du først henvende dig til Festmosfæren på salg@festmosfaeren.dk. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes - eller senest 5 dage efter afsendelsen. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

LEVERING

Festmosfæren tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12.00 samme dag. Ordre herefter afsendes næstfølgende hverdag, og vi afsender ordrer alle ugens hverdag. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse, men kontakt Festmosfaeren på salg@festmosfaeren.dk inden afhentning.

Dine varer sendes med GLS til nærmeste udleveringssted - din varer vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 DKK.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamation gælder IKKE fejl og skader begået ved forkert håndtering af varen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget fejlen/manglen.

Festmosfæren vil dække returneringsomkostninger i rimeligt omgang.

Ved returnering og reklamation sendes til:

Festmosfæren
Niels Juels Allé 11
5250 Odense SV

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du skal dog være opmærksom på at din fortrydelsesret udløber 14 dage efter du har modtaget varen, og du kan ikke fortryde blot ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Du ska inden 14 dage fra modtagelsen informere os om at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret - dette gøres ved at kontakte os på mailen salg@festmosfaeren.dk.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden nogen former for unødig forsinkelser, og senest 14 dage efter at du har informeret os om, at du vil benytte dig af din fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med at sende varen retur til os, og du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varen levering og til at vi har fået den retur.

Du skal også være opmærksom på, at hvis varen ikke returneres i den originale emballage, kan dette udgør en værdiforringelse. Hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur, skal du derfor returnere varen i den originale emballage.

Ved brug af fortrydelsesretten sendes varen til:

Festmosfæren
Niels Juels Allé 11
5250 Odense SV

 

VARENS STAND NÅR DEN SENDES RETUR

Du hæfter kun for eventuel værdiforringelse af varen, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller måden hvorpå den fungerer. Sagt på en anden måde er det dig tilladt at afprøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik - dog må du ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som værende brugt. Dette vil betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet for returneringen.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Købsbeløbet returneres til dig, hvis du fortryder dit køb hos os. Ved værdiforringelse hæfter du for denne forringelse, som fratrækkes købsbeløbet.

Såfremt du benytter dig af fortrydelsesretten, tilbagebetaler vi alle betalinger som vi har modtaget fra dig herunder leveringsomkostninger, men dog ikke ekstraomkostninger som følge af at du selv vælger en anden og dyre leveringsform, end vores billigste form for standardlevering. Med andre ord såfremt du selv vælger en dyre leveringsform, afholder du selv de ekstra omkostninger forbundet med dette. Returneringen skal desuden foregå uden unødige forsinkelser, og vi skal have varen retur senest 14 dage efter, at vi har modtaget din besked om at du har fortrudt dit køb.

Vi kan tilbageholde din tilbagebetaling af købsbeløbet, indtil vi har fået varen retur.

 

PERSONDATAPOLITIK

For at kunne handle og indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email

 

Disse personoplysninger registreres med det eneste formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Festmosfæren og opbevares i 5 år hvorefter de slettes.

Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredjemand.

Som registreret hos Festmosfæren, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen - ligesom du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, som vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forhold til dette skal rettes til salg@festmosfaeren.dk

Den dataansvarlige på www.festmosfaeren.dk er Festmosfæren.

 

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb hos os, skal du kontakte salg@festmosfaeren.dk. Skulle det ikke være muligt at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevant nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Denne klage skal indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Ved brug af dette link:
www.forbrug.dk